Outfit



Limegrön outfit

Schabrak- eskadron
Lindor- mias
boots- professional boots
stigbyglar- jin
pannband- swarowski


En snygg outfit jag själv skulle tänka mig till jolly :)

dressyrekipagen

'Nyvaken

Har precis vaknat av att mamma ringde mig. Sedan i eftermiddag ska jag till stallet och rida ut på Jolly :)
Sen så ska jag väll inte göra så mycket mer bara vara hemma ch slappa. Sedan på fredag åker jag till småland, Och firar midsommar och kommer inte hem förrens på lördag.




Vad brukar nu göra på midsommar?:)

dressyrekipagen

Jag kommer inte på någon bra rubrik

Emelie har vart riktigt duktig på att uppdatera bloggen idag i jämnförelse med mig. Men jag är så van vid att bara logga in på nickestalkers och uppdatera där! Idag har iallafall vart en otroligt tråkig dag, men samtidigt mysig :) Först startade jag och Emelie upp bloggen igen och sen tog jag bussen ner till Centrum och hämtade min lillebror. När vi kom hem bäddade vi ner oss framför tv:n och kollade på Hitta Nemo.

Imorgon ska jag verkligen lägga ner tid på att blogga eftersom jag inte har något att göra för alla är bortresta/jobbar och på onsdag ska jag ta med mig kameran till stallet och fota hästarna :D


bild från Alingsås ryttarsällskap

dressyrekipagen

Outfit


Schabrak- scapa sports
stigbyglar- jin
träns- dyon
benskydd- eskadron


dressyrekipagen


tbx

Nu har jag kommit hem från stallet, Ska ställa mig i duschen och sen titta på tv :D

Jolly var överpigg idag! Hon var aldelles för pigg somsagt, Och hängde lite i handen.Så ridpasset fick gå ut på att föröka lugna henne och göra mycket halvhalter. Red i genom lC:1 och LC:2.

Gammal bild på Jolly :D


Malte rullar sig :D




dressyrekipagen


Nästa:stallet

Ska snart åka ut till stallet o rida min lilla ponni <3
Ska även testa min nya glidpad, Eftersom hon hatar svanskappa, När jag sätter på henne svanskappan så bockar hon jättemycket, Så nu ska jag testa den här:




Hoppas den funkar då hennes sadel åker fram och klämmer.


dressyrekipagen

Hiss

dressyrekipagen hissar




Jag hissar detta regntäcket, För att jag alltid hittar Jolly ihagen lätt :D


dressyrekipagen

emelie

Hej!

Jag heter Emelie och bor i rödbo med min familj. Jag är 13år och fyller 14 den 30 september, Jag har vuxit med hästar då min mamma har haft häst väldigt länge.och nu har vi 2 hästar, Jag gillar även att fota, Dock inte lika mycket som Fanny xd, Jag har en nikon d90


Grimladi:
Grimaldi, Malte som han kallas är ett halvblod född 2003, Han är jättesnäll att hålla på med, Men vi ridning kan han bli lite `tittig´. Han har med min mamma tävlat upp till La:2 på 62% är inte tävlad så mycket. Och jag ska kanske börja tävla lite med honom om några år när han fått mera rutin.








Jolly:

Jolly är ett smäckert fjordsto född 2006, Hon har inte tävlat så mycket men har godkända resultat upp till Lb dressyr, Jag har även tänkt åka ut och starta lite hoppning med henne ,då hon ÄLSKAR att hoppa Hon har hoppat 1m, Men är inte hoppad så mycket pga mitt dressyrintresse. Jolly är världens goaste ponny! hon älskar att bara stå och gosa i flera timmar.










dressyrekipagen

Fanny

Fanny heter jag och är 15 år gammal, jag är född i Göteborg och jag bor fortfarande där med min familj. Mitt intresse för hästar började tidigt och jag har alltid haft det som favoritdjur. När jag var lite mindre än 6 år började jag rida, men efter något år ramlade jag av och blev väldigt rädd så jag tog ett uppehåll några år. Men sen började jag rida på Clareberg och det är där jag rider än idag. Jag har även en medryttarhäst som heter Grimaldi men kallas för Malte. Det var tänkt att jag skulle ut och tävla honom i Bohus Cupen denna våren men tyvärr blev han skadad, och jag kan inte säga att vi har haft speciellt mycket flyt. Antingen är det han som är skadad eller så är det jag som hoppar runt på kryckor


Malte

Men innan jag började rida Malte så var jag skötare på en utav ponnysarna på Clareberg, det lilla bustrollet Xenius. En ponny som charmar alla, men gärna springer iväg med de mindre ryttarna om han får syn på mat. Tyvärr hade jag inte tiden att sköta honom när jag började rida Malte så jag fick sluta ...


Jag och Xenius

Jag har också ett stort intresse för fotografering och jag fotar helst djur och natur med min Nikon d3000 som jag i sommar har haft i ett år. Men jag har under en längre tid känt att jag "växt ur den" och kollar lite smått på en ny kamera.

dressyrekipagen

Välkomna

Efter mycket om och men har vi beslutat att starta upp bloggen igen. Vi kommer precis som innan skriva om våran vardag, tips och åsikter om saker och ting. Hoppas ni tycker det här blir roligt och fortsätter att följa bloggen!

dressyrekipagen

Vi startar upp igen

Vi startar upp bloggen igen med nya presentationer, outfits osv..



dressyrekipagen





RSS 2.0